Nieuws

Camiel Eurlings benoemd als lid Raad van Commissarissen van BIA

Met ingang van 1 augustus 2021 is de Camiel Eurlings benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Bonaire International Airport, dat meldt de luchthaven. “Eurlings brengt expertise op het gebied van luchtvaart, governance en bestuur in en heeft een uitgebreide staat van dienst; zo was hij onder andere Minister van Verkeer en Waterstaat en CEO van KLM.”

Eurlings is voorgedragen door de Raad van Commissarissen na een intensieve procedure waaraan meer dan 60 geïnteresseerden hebben deelgenomen. Met de benoeming van Eurlings bestaat de Raad van Commissarissen uit drie leden: naast Eurlings zijn dat Angel Bermudez en Marco van de Kreeke (voorzitter). BIA is zeer verheugd met de aanstelling van de heer Eurlings en ziet uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Inventaris afkomstig uit het faillissement van D-reizen wordt geveild

Volgende bericht

Travelife Partner Award voor Nordic Nederland en Nordic Info (België)

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.