De Jong Intra Vakanties introduceert Canada als nieuwe wintersportbestemming, dat bevestigt de touroperator tegenover TravelPro.

Coby van Dongen, Commercieel Directeur de Jong Intra Vakanties, laat TravelPro weten dat het een uitgelezen moment is om Canada als wintersportbestemming aan te bieden. “Canada is deze zomer ontzettend populair, ook gezien de omstandigheden op andere bestemmingen. De valutakoers is gunstig en wintersport in Canada is echt een beleving. Ik ben er zelf ooit geweest voor de wintersport en het is er geweldig met een hele fijne sfeer, champagne powder, aardige mensen en prachtige locaties. Ik geloof er echt in dat ons wintersport-product in Canada het goed gaat doen. We hebben wintersport in Canada in een ver verleden al eens eerder aangeboden, evenals Colorado, maar dat was nog in de tijd dat Martinair daarheen vloog. Dit is hét moment om Canada weer op te pakken.”

De nieuwe wintersportbrochure van de touroperator uit Ridderkerk is gisteren verschenen en biedt wintersportreizen per auto, de trein, de bus of het vliegtuig, met of zonder skipas en met of zonder materiaal huur.

De nieuwe wintersportbrochure is geldig van november 2016 tot en met mei 2017. De wintersportbestemmingen Noorwegen en Duitsland zijn terug te vinden in de wintersportbrochure met daarin alle wintersportbestemmingen en hebben een eigen brochure.

Vluchten worden aangeboden met KLM en Air Canada. Er wordt gevlogen op de bestemmingen Calgary en Vancouver. De Jong Intra Vakanties biedt ook transfers aan vanaf de luchthavens. Tevens is het mogelijk alleen acco’s te boeken via de touroperator.

In Canada worden door de Jong Intra Vakanties accommodaties aangeboden in Banff/Lake Louise en Whistler. Whistler, dat is uitgeroepen tot Canada’s beste skiresort, ligt tussen de twee bergen Whistler en Blackcomb en heeft meer dan 200 afdalingen. In Banff National Park, waar het gelijknamige skiresort ligt (op zo’n anderhalf uur rijden van Calgary, in de provincie Alberta) liggen drie skigebieden (Mount Norquay, Sunshine Village en Lake Louise) en de sneeuwzekerheid is 100%

In het aanbod van de Jong Intra Vakanties zijn ook wintersportreizen te vinden naar Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Zwitserland, Finland, Zweden en Noorwegen. Met ‘SkiHits voor Kids’ en hoge kinderkortingen (in de brochure makkelijk te herkennen aan het speciale logo) is er extra aandacht voor de gezinsvakanties. “Wij zijn op zoek gegaan naar gebieden waar hoge kortingen voor de kinderen worden gegeven en waar de infrastructuur erg goed op de kinderen is ingericht”, aldus Coby van Dongen (Commercieel Directeur de Jong Intra Vakanties) in haar voorwoord.

Enkele voordelen die de Jong Intra Vakanties dit jaar biedt zijn gratis annuleren en wijzigen tot 1 november 2016, prijsgarantie (rechtstreeks boeken is niet voordeliger) en sneeuwgarantie (kosteloos omboeken bij te weinig sneeuw).