CoronavirusNieuws

Center Parcs sluit alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

Deel dit artikel

Center Parcs sluit vanaf vandaag (16 maart 2020) 12.00 uur tijdelijk alle Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse vakantieparken.

In Nederland gaat het om de volgende parken: De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal. De maatregelen gelden tot en met 28 april 2020.

In België: Center Parcs Erperheide en De Vossemeren en Sunparks Kempense Meren, De Haan aan Zee en Oostduinkerke aan Zee. De maatregelen gelden tot 19 april 2020.

In Duitsland: Park Allgäu, Park Bostalsee, Park Eifel, Park Hochsauerland, Bispinger Heide and Park Nordseeküste. De maatregelen gelden tot en met 19 april 2020.

In Frankrijk gaat het om de volgende parken: Les Bois-Francs, Le Lac d’Ailette, Le Bois aux Daims, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Villages Nature Paris. Deze maatregelen gelden tot 30 april 2020.

Center Parcs informeert haar gasten per sms en e-mail. Zij ontvangen een digitale voucher ter waarde van hun originele reservering die ze kunnen gebruiken voor het boeken van een volgend verblijf.

Vind de leukste en meest originele gadgets op ditverzinjeniet.nl, leuk om te geven of jezelf cadeau te doen!

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Center Parcs sluit alle parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk […]

Vorige bericht

EasyJet annuleert significant aantal vluchten: "toekomst Europese luchtvaart is precair"

Volgende bericht

FTI annuleert alle reizen tot en met 31 maart 2020

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."