Cruise ClassNieuws

Chris Mulder Business Development Manager voor Princess Cruises

Cruise Travel heeft Chris Mulder aangesteld als Business Development Manager voor Princess Cruises in Nederland. Princess Cruises acht gezien de groei van de Nederlandse cruisemarkt, de tijd rijp om nog actiever de markt op te gaan. Binnenkort zal er dan ook een kick-off roadshow worden gehouden waarbij op verschillende locaties presentaties worden gegeven. Onze activiteiten omvatten onder andere roadshows, salesbezoeken, beurzen en presentatie avonden. ‘‘Ook zullen wij met partners in gesprek gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen’’, aldus Mulder.

Al jarenlang worden de boekingen van Princess Cruises in Nederland afgehandeld door generaal agent Cruise Travel en daar zal geen verandering in komen. Mulder: ‘‘Het is een enorme uitdaging om in Nederland de kennis te verbreden van deze rederij die voor alle doelgroepen geschikt is. Ik kijk hier erg naar uit en wil om te beginnen zo snel mogelijk een onafhankelijke Nederlandse website van Princess Cruises lanceren’’. Chris Mulder is te bereiken via sales@princesscruises.nl of telefonisch op 06-42965459.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

300 reisadviseurs het schip in

Volgende bericht

Alitalia rechtstreeks van Amsterdam naar Florence

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.