Nieuws

Club Med: drie nieuwe bestemmingen

Deel dit artikel

Aan de vooravond van de officiële openingen van twee nieuwe bergresorts, Grand Massif Samoëns Morillon (Haute Savoie/ Frankrijk) en Tomamu Hokkaido (Japan), bevestigt Club Med de verdere voortzetting van haar internationale groeistrategie. De ambitie is om tussen nu en 2020 internationaal drie tot vijf nieuwe resorts per jaar te openen. De luxe all-inclusive reisaanbieder kondigt openingen van drie nieuwe resorts in Canada, Vietnam en Sri Lanka aan.

Club Med breidt haar positie als wereldwijd leider in het premium all-inclusive segment verder uit met de opening van het nieuwe bergresort, Le Massif de Charlevoix in Quebec, in 2020. Het resort heeft de beschikking over 300 kamers, een “Exclusive Collection’-gedeelte en zal 365 dagen per jaar geopend zijn. Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed om de authentieke ‘Québécois’ geest en sfeer over te brengen gedurende iedere fase van de gastbeleving. Dit geldt van de architectuur tot het Spa-concept, van de activiteiten en excursies tot de invulling van de menu’s.

Club Med Le Massif de Charlevoix is geschikt voor zowel families, stellen, vrienden als zakelijke groepen. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er speciale ruimtes en profiteert men van de jarenlange expertise van Club Med in het hosten van de ’turnkey’ evenementen.

Twee nieuwe bestemmingen in Azië

Club Med is al heel lang actief in dit deel van de wereld: al in 1979 opende het merk haar eerste resort in Cherating Beach in Maleisië in 1979. De reisorganisatie borduurt verder op het succes van recente renovaties van Bali en Bintan Island (Indonesië) en Kani op de Maldiven. Dit om haar regionale aanwezigheid in premium resorts verder te versterken.

  • In 2021 opent Club Med Ho Tram resort, dichtbij Ho Chi Minh Stad in het zuidoosten van Vietnam
  • Zomer 2019 opent het Club Med Ceylon resort haar deuren in het zuidwesten van Sri Lanka.

Het eerste Club Med resort in Vietnam

Met haar rijke culturele en natuurlijke erfgoed is Vietnam een ideale bestemming om dit geheel nieuwe resort te openen. De regio Vung Tau, in het zuidoosten, staat bekend vanwege de prachtige ongerepte landschappen. Dit maakt het tot een idyllische bestemming om de Vietnamese tradities en cultuur te beleven.

Gelegen op slechts 90 minuten van de internationale luchthaven van Ho Chi Minh, zal het toekomstige resort families uit de hele wereld welkom heten, net als internationale MICE groepen. Het resort beschikt over 300 Deluxe kamer en Suites, biedt kinderopvang vanaf vier maanden tot en met elf jaar en vele faciliteiten op het gebied van sport en ontspanning.

Club Med werkt voor dit project samen met Dynasty Investment, een premium private equity investeringsfonds, met een gevarieerd portfolio op het gebied van onroerend goed, onderwijs en toerisme activa. De opening van het resort draagt bij aan de promotie van Vietnam, met een specifieke focus op internationale doelgroepen. Het stimuleert de lokale economie door het creëren van directe en indirecte werkgelegenheid.

Sri Lanka

Gelegen in het zuidwesten van Sri Lanka, op 90 minuten van Colombo international airport, is het nieuwe Club Med Ceylon gericht op families, koppels en zakelijke gasten.

De uitzonderlijke omgeving, omringd door weelderige vegetatie, grenst aan een wit zandstrand met kristalhelder water. Het nieuwe resort biedt 372 kamers en een volledig aanbod aan kinderopvang en -faciliteiten.

De gasten zullen er de unieke cultuur, keuken, levendige traditionele kleuren en bruisende levensstijl van Sri Lanka kunnen ervaren. Het resort zal het startpunt zijn om de omliggende adembenemende landschappen, rijke flora en fauna en het schitterende erfgoed van Sri Lanka te ontdekken.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI fly vaker vanaf Rotterdam en Eindhoven

Volgende bericht

Verre rondreizen weer terug bij Oad

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.