Nieuws

COLLECTIONS van start: tailor-made luxe reizen

Deel dit artikel

COLLECTIONS, Het label opgezet door Joke & Baret van Buitenlandsche Zaken en Tim & Hilda van Avila Reizen, neemt vanaf vandaag de eerste aanvragen in behandeling. Met als slogan “Luxury Holidays and City Escapes” is de focus van COLLECTIONS gericht op het aanbieden van exclusieve reizen waarbij de nadruk ligt op het verblijven in eersteklas accommodaties met uitmuntende service wereldwijd.

Het met zorg samengestelde aanbod is exclusief beschikbaar voor reisagenten en reisbureaus. Sharon Staleman, Judith van der Knaap en Samantha Koeman, die al een jarenlange samenwerking hebben vanuit Travel Impressions, staan klaar om de mooiste hotels en resorts op de meest geweldige bestemmingen aan te bieden. Als tailor-made-product wordt de reis geheel naar wens van de klant op maat gemaakt. Bij veel van de door COLLECTIONS geselecteerde accommodaties ontvangt de gast extra’s om het verblijf nog specialer te maken. Denk aan een mooi diner, een spabehandeling of kamerupgrades. Luxe is niet alleen een mooie kamer, het draait om een buitengewone beleving.

Dankbaar
Tim van Avila Reizen: “We zijn vooral heel dankbaar dat Sharon, Samantha en Judith zoveel enthousiasme tonen om van COLLECTIONS een groot succes te maken en voelen ons vereerd hier onderdeel van te mogen zijn.”

Aanbod
Het aanbod wordt nog dagelijks uitgebreid, maar ook buiten het via de website gepubliceerde aanbod zijn er tal van mogelijkheden. Lees binnenkort meer in de nieuwe editie van Travelpro.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Europa-Park's nieuwste achtbaan: "Een van de beste attracties in Europa"

Volgende bericht

Lufthansa Group: vier extra Airbus A350-900's

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.