BlogsNieuws

Column – Zo blijf je top of mind

Vorige week hield EURAM de eerste webinar van 2021. In een uurtje werden meer dan 240 reisprofessionals uit Nederland en België bijgepraat over de bestemming Portugal, TAP Air Portugal en EURAM. Uit het grote aantal deelnemers en het enthousiasme in de chat tijdens de webinar bleek wel hoezeer de reisprofessionals verlangen naar de tijd waarin er weer volop reisvoorstellen gemaakt en geboekt kunnen worden.

Zoals we allemaal weten zullen we het hier voorlopig mee moeten doen: onze kennis up-to-date houden, even wegdromen bij de mooie plaatjes en duimen dat er in het tweede kwartaal weer gereisd mag worden. Maar er is meer wat je kunt doen! Laat klanten met je mee dromen en duimen, geef ze inspiratie, plant dat zaadje in hun hoofd, zodat ze aan je denken als er straks reisplannen gemaakt gaan worden.

Heb je al eens gedacht aan het organiseren van webinars voor jouw klanten? Nu er zoveel (gratis) tools beschikbaar zijn en jouw klanten waarschijnlijk ook gewend zijn geraakt aan dit medium, is het een kleine stap naar het zelf organiseren van webinars. Of plan een video afspraak met je klant waarin je hem virtueel mee op reis neemt met behulp van een Planisto roadbook. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten hoe wij dit aanpakken!

Onze website kun je overigens ook heel goed gebruiken voor reisinspiratie. Je hebt vast zelf vele mooie reizen gemaakt in het verleden. Of misschien droom je over een geweldige reis die op jouw bucketlist staat? Zet deze reizen eens in een Journey, maak er een mooi reisvoorstel van, met of zonder accommodatie, en deel het met jouw klanten. Dat kun je heel gemakkelijk via Planisto doen, maar ook met screenshots op je social media, zoals een collega reispro laatst deed.

Weet je niet meer zo goed hoe je een Journey maakt op onze website of ben je vergeten hoe je een reisvoorstel creëert in Planisto? Check dan eens het YouTube-kanaal EURAMTV, waar je diverse video’s vindt over het gebruik van de website en bovendien vind je er volop inspiratie in de diverse bestemmingswebinars die we in het verleden hebben gedaan.

Wist je trouwens dat dat reisvoorstel en roadbook ook helemaal in jouw eigen huisstijl kan? Mail me gerust als je er meer over wilt weten!
Danielle Goedkoop (EURAM)

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

“Of je blijft hangen in de slachtofferrol of je kijkt naar wat wél mogelijk is”

Volgende bericht

Stewardessen lezen online voor tijdens Nationale Voorleesdagen

Auteur

EURAM

EURAM