Nieuws

‘Community duurzaam toerisme’ voor reisbranche

Deel dit artikel

ANVR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, Green Destinations en MVO Nederland hebben tijdens het Wereld Toerisme Event in Nijmegen de ‘community duurzaam toerisme’ gelanceerd dat een podium biedt voor oplossingen, kennis en tools en brengt personen met elkaar in contact om samen aan een duurzame toerismesector te werken.

Verschillende ‘uitdagingen’ en ‘oplossingen’ zijn ondertussen al te bekijken op de ‘community duurzaam toerisme‘. Het gebruik van de community is gratis. Ingelogde community members kunnen uitdagingen, oplossingen, bieb-items en evenementen indienen. Ook kun je als je ingelogd bent persoon- en bedrijfsprofielen bekijken. De community managers van MVO Nederland ondersteunen deze community actief en zoekt naar geschikte matches voor geplaatste uitdagingen.

Futureproof.community is het online platform van MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. MVO werkt aan klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en duurzame handelsketens. “We zetten de agenda, vergroten de markt voor duurzame innovaties, creëren massa, en lobbyen in Nederland en Europa voor ambitieus overheidsbeleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons netwerk groeit en staat open voor ondernemers met duurzame ambities.”

“Met Futureproof nodigen wij ondernemers, doeners en denkers uit om mee te denken over uitdagingen: duurzame ondernemersvragen die we samen kunnen oplossen. Wij verzorgen de matchmaking door deze uitdagingen te delen en te zoeken naar de juiste oplossingen, kennis en community members. Lees meer over hoe het werkt”, zo laat MVO op haar website weten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Wimdu haalt de stekker eruit

Volgende bericht

Vakantieganger wil zelf kiezen voor duurzaam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.