Nieuws

(Video) Corendon naar Sri Lanka met KLM

Deel dit artikel

“Sri Lanka is een perfecte aanvulling op ons aanbod verre bestemmingen. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis in combinatie met een strandvakantie, heeft een indrukwekkende natuur, cultuur en prachtige stranden”, aldus Atilay Uslu (CEO Corendon) over de nieuwe bestemming van de touroperator.

KLM en Corendon zijn overeengekomen om twee keer per week stoelcapaciteit naar Colombo, Sri Lanka, in te zetten voor klanten van Corendon. Eind oktober start KLM met rechtstreekse vluchten op Colombo, zoals eerder bekend werd gemaakt. De luchtvaartmaatschappij gaat twee keer per week vliegen met een Boeing 787-9 Dreamliner.

Tot nu toe is Colombo vanuit Nederland alleen via een tussenstop te bereiken. Met deze overeenkomst heeft Corendon gedurende het hele jaar gegarandeerde capaciteit bij KLM die zij zal inzetten ten behoeve van de pakketreizenmarkt voor Sri Lanka.

“Door de samenwerking met KLM kunnen we bovendien onze reizigers rechtstreeks naar dit prachtige eiland brengen. Dat maakt deze nieuwste Corendon bestemming uniek”, aldus Uslu. Harm Kreulen, directeur KLM Nederland laat weten: “KLM blijft in haar netwerk investeren om klanten nog meer keuze aan bestemmingen te bieden. Na een record aantal nieuwe bestemmingen met ingang van het zomerseizoen, biedt KLM gedurende het hele winterseizoen de twee nieuwe bestemmingen Colombo en Miami aan”.

https://www.youtube.com/watch?v=Ih8EgMH9zDE


Deel dit artikel
Vorige bericht

Airberlin: verkoopwedstrijd voor reisagenten

Volgende bericht

Flinke stijging toerisme naar Scandinavië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.