CoronavirusNieuws

Costa Cruises verlengt opschorting van cruises tot 31 mei 2020

Deel dit artikel

Wegens de langdurige noodsituatie door de wereldwijde pandemie van COVID-19 en de invoering van nieuwe inperkingsmaatregelen, zoals de sluiting van de havens en beperkingen van het vrij verkeer van mensen, kondigt Costa Cruises aan om de vrijwillige opschorting van haar cruises te verlengen tot 31 mei 2020.

Zoals eerder gecommuniceerd, beëindigen de cruises die nu nog varen hun huidige reisroutes, zodat klanten van boord kunnen gaan en naar huis kunnen terugkeren.

Costa Cruises neemt maatregelen om de betrokken reisagenten en klanten te informeren over deze wijzigingen. Zij zullen een voucher ontvangen die gelijk is aan 100% van de reeds betaalde prijs voor de geannuleerde cruise – uitsluitend cruise en diensten gekocht bij Costa Cruises. Deze voucher is te gebruiken binnen 12 maanden vanaf de dag van uitgifte en voor vertrekdata tot uiterlijk november 2021.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Costa Cruises: verlengt opschorting van cruises tot 30 april 2020. Meer info. […]

Vorige bericht

Studiereisverslag - Met Sunair Vakanties naar Dublin en New York

Volgende bericht

Update - DJI annuleert alle reizen met vertrek tot en met 10 mei

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."