Cruise ClassNieuws

Costa Cruises wijzigt de vaarroutes

Costa Cruises verklaart dat alle vaarroutes die Egypte en Tunesië aandoen, zijn aangepast. Alle stops in deze twee landen zijn geannuleerd en daarom worden er alternatieve aanleghaven aangeboden. De vaarroutes in de Rode Zee op de schepen Costa Allegra en de Costa Marina zullen zich nu concentreren op stops in Jordanië en Israël. De haven van vertrek en aankomst wordt nu Aqaba (Jordanië) in plaats van Sharm el Sheikh. Om de klanten die al geboekt hebben tegemoet te komen zal Costa Cruises alternatieve vaarroutes en vertrekdata aanbieden. De Mediterrane cruises waarbij Alexandria als aanleghaven  is inbegrepen; deze stop wordt vervangen door een stop in Griekenland of Israël. De mediterrane cruises zevendaagse cruises waarbij als aanleghaven Tunis is inbegrepen; deze wordt vervangen door een stop op Palma de Mallorca (Spanje), Malta of Cagliari (Italië).
 
Costa Cruises bevestigt dat de rest van de cruises normaal verlopen en de enige veranderingen moeten worden toegeschreven aan de bovengenoemde overmacht. Costa Cruises zal de cruises naar Egypte en Tunesië hervatten zodra het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt dat in beide landen de stabiliteit is hersteld en aan de veiligheidsvoorwaarden wordt voldaan. Costa Cruises beschouwt de veiligheid van haar klanten en personeel als hoogste prioriteit. Daartoe zijn zij constant in contact met de lokale en internationale autoriteiten om de veiligheid van haar operaties te garanderen en volgen de situatie in Egypte en Tunesië nauwlettend.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

‘Traditionele bestemmingen boeren goed’

Volgende bericht

Voigt Travel vanaf komende zomer rechtstreeks naar Rovaniemi

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.