Nieuws

Costa Rica en Nieuw-Zeeland nieuw bij 333travel

Deel dit artikel

333travel voegt vanaf 21 augustus ook Costa Rica en Nieuw-Zeeland toe aan zijn reisaanbod. Het aanbod varieert van complete fly drive rondreizen inclusief accommodaties, huurauto of camper en excursies tot enkel het regelen van alle vervoer waarbij je de volledige vrijheid hebt om je vakantie naar eigen wens in te delen.

“Nieuw-Zeeland is terug van weggeweest bij 333travel. De bestemming past heel goed bij ons vanwege de flexibiliteit van reizen in het land en het is nu eenmaal een schitterende natuurbestemming.”, aldus Frangken Tuhumena (eigenaar 333travel). Ook het aanbod naar Costa Rica bestaat uit individuele rondreizen die op maat zijn samen te stellen met het gemak van je eigen huurauto.

333travel blijft zich focussen op verre bestemmingen met privé rondreizen op maat. Met de lancering van deze twee landen komt het aanbod uit op 25 verre bestemmingen. De extra focus ligt met name op de uitbreiding in Midden- en Zuid- Amerika, maar ook reizen die binnen enkele uren vliegen liggen staan de komende maanden nog op de planning.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Beste politici,

Volgende bericht

Reisadvies Slovenië op oranje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.