Nieuws

Crisis? Laat je stem horen!

Deel dit artikel

Er wordt gesproken over een boekingsgolf, maar ook over de oorlog in Oekraïne, de luchthavenchaos, de inflatie, klimaatverandering en constante aandacht voor de negatieve gevolgen van vliegvakantie en andere manieren van reizen. Hosanna of crisis in de reissector? Doe meer met Travelpro Research.

Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten. Wijs je collega’s ook op de enquête, zodat we een compleet beeld krijgen. Onderaan de enquête vind je een leeg veld waar je een toelichting kunt geven op één of meerdere van de vragen.

Wil je naast het invullen van de enquête je bevindingen over de crisis (in een betoog) op de mail zetten of wil je de redactie er graag over spreken? Mail dit dan naar redactie@travelpro.nl.

Doe mee aan ons onderzoek.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Lees nu Travelpro nr. 09 - september online

Volgende bericht

Wil jij ook je energienota nog kunnen betalen? Wordt verkoopspecialist Afrika bij Jambo Safari Club en verdien minimaal 20% boven CAO

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.