Aan de vooravond van de jaarlijkse Vakantiebeurs organiseert Cruise Line International Association (CLIA) een Cruise Forum voor reisagenten, touroperators en mediarelaties. Op dinsdagavond 8 januari, daags voor de start van de Vakantiebeurs, deelt de cruisebranche-organisatie haar allernieuwste inzichten in en trends op de Nederlandse cruisemarkt.

Het Utrechtse NH Hotel is het decor voor dit eerste Cruise Forum op Nederlandse bodem. Cruise-verkopende reisadviseurs, reserveringsmedewerkers van (gespecialiseerde) touroperators, zelfstandige reisagenten en product managers zijn vanaf 17.30 uur van harte welkom.

Tijdens het Cruise Forum worden reisprofessionals volledig bijgepraat om hun cruiseverkoop en –adviezen komend jaar zo succesvol mogelijk te maken. Naast de “State of the Industry” worden ook de resultaten van recent onderzoek onder Nederlandse cruisereizigers gedeeld. Er is ruime mogelijkheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met de salesteams van de cruiserederijen. Vanzelfsprekend wordt dit alles omlijst door een goed verzorgd buffetdiner. Het programma eindigt rond 21.30 uur.

Aan dit Cruise Forum nemen Crystal Cruises, Hapag-Lloyd, NCL, Oceania Cruises, Princess Cruises, Regent SSC en Seadream deel. Er zullen zich de komende weken nog meer rederijen aanmelden. Andy Harmer, SVP Membership van CLIA: “Met dit Cruise Forum spelen we in op het groeiend belang van cruiseverkopen in Nederland. Het is essentieel om in onze nauwe samenwerking met reisagenten en touroperators niet alleen kennis en ervaring over het cruiseproduct te delen, maar ook waardevolle feedback te krijgen van onze partners op de Nederlandse markt.” Deelname aan het Cruise Forum is kosteloos en aanmelden kan hier.