Cruise ClassNieuws

Cruise Travel Cruise Dagen in PTA

Deel dit artikel

Wegens aanhoudende groei van de Nederlandse cruisemarkt organiseert marktleider en cruisespecialist Cruise Travel in 2011 wederom de Cruise Dagen; de ideale gelegenheid voor geïnteresseerden om een cruiseschip te bezichtigen. In de Passenger Terminal van Amsterdam kunnen dit voorjaar vele geïnteresseerden een kijkje nemen aan boord van diverse cruiseschepen van verschillende rederijen, zoals onder andere Costa Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises.

Terwijl de schepen bezig zijn aan bestaande cruises, gaan de bezoekers van de Cruise Dagen aan boord als de passagiers op excursie aan land zijn. Na ontvangst met koffie of thee en incheck in de terminal, gaan de bezoekers aan boord van het cruiseschip van hun keuze. Aan boord maken zij een rondleiding langs alle faciliteiten en openbare ruimtes, krijgen een informatieve presentatie, een hapje en drankje of buffetlunch en op de Costa scheepsbezoeken zelfs een showimpressie in het spectaculaire theater! Ook kunnen de bezoekers spreken met enkele “Ambassadeurs”; deze klanten van Cruise Travel hebben eerder met de betreffende rederij gevaren en zijn bereid hun ervaringen van die vakantie te delen met de bezoekers. Kijk op www.cruisedagen.nl voor meer informatie en registratie mogelijkheden.


Deel dit artikel
Vorige bericht

NMa blijft reisbranche volgen en verplicht tot verduidelijken Algemene Agentuurvoorwaarden

Volgende bericht

Start tweede voorronde N-Factor vandaag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.