Nieuws

Cruise Travel: gratis upgrades naar balkonhut bij Costa cruise vanaf Amsterdam

Voor boekingen gemaakt tussen 1 en 15 februari op de Costa Mediterranea biedt Cruise Travel een gratis upgrade-actie aan. Het gaat om zeven afvaarten naar Noorwegen vanaf Amsterdam op 26 mei, 4 en 13 juni, 6 en 16 juli en 7 en 16 augustus.

Boekingen voor een standaard buitenhut worden door Cruise Travel van een gratis upgrade voorzien. Commercieel manager Ton Hendriksen is blij met de actie: “De Noorse fjorden zijn een populaire bestemming en vertrekken vanaf Amsterdam is natuurlijk gemakkelijk voor een grote groep klanten. Dit kan een mooie steun in de rug zijn voor onze verkooppartners”. Deze actie is boekbaar vanaf 1 februari via de nieuwe agentenportal Cruise Agent 2.0.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Michael Thamm benoemd tot voorzitter van CLIA Europa

Volgende bericht

Video - Corendon verloot tickets om plaatsing Boeing in hoteltuin bij te wonen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.