Nieuws

Cruise Travel: win een Celebrity Cruise cheque van €3000

Tijdens de ‘Boek en Win Weken’ van Cruise Travel kan het gebeuren… In een exclusieve samenwerking tussen Celebrity Cruises en Cruise Travel kan je als reisagent mooie prijzen winnen waaronder een cheque van maar liefst €3000 voor je eigen cruise trip in 2019!

Voor elke boeking van een Celebrity Cruise van één week of langer geldt niet alleen een BOL.com bon van €10 als extraatje voor de reisagent, maar ding je tevens mee naar een plek op de eerste vaart van de nieuwe Celebrity APEX in 2020, een scheepsbezoek inclusief lunch aan de Celebrity Reflection op 6 september in Amsterdam en de super-hoofdprijs: een Celebrity Cruise Cheque van maar liefst €3000 voor je eigen gave cruise trip in 2019!

De actie loopt tot en met 21 augustus 2019 en geldt voor alle nieuwe boekingen op Celebrity die via Cruise Travel worden gemaakt sinds 21 juni jl.. Cruise Travel maakt in overleg met TravelPro de uitslag bekend in de week tussen 22 en 29 augustus. Kijk hier voor meer informatie.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Airtrade viert 30-jarig jubileum

Volgende bericht

Reissector helpt startende reisondernemer aan ervaren coach

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.