Cruise ClassNieuws

Cruiseschepen zetten zich schrap voor tsunami

Een aantal cruiseschepen die zich momenteel in de Stille Oceaan bevinden, zetten zich schrap nu er voor groot aantal gebieden in de Pacific tsunami-waarschuwingen gelden. De Crystal Serenity van Crystal Cruises is één van de cruiseschepen die een tsunami-waarschuwing heeft gehad. Het schip ligt momenteel bij Bali. De Silversea Spirit van Silversea Cruises ligt op dit moment in Darwin en wacht hoe de situatie is voordat het vertrekt naar de volgende haven, Hong Kong. Ook de Windstar, in Costa Rica, bevindt zich in een gebied waarvoor het tsunami alert van kracht is. Over het algemeen is het veilig op cruiseschepen wanneer ze zich op volle zee bevinden.

Heb jij klanten in Japan? Mis je info als reisagent? Heb jij info als reisorganisatie voor reisagenten? Bel (024-8200203) of mail (reisburo@t-en-s-productions.nl) de redactie van TravelPro.

© 2011 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nederlanders in getroffen gebied Japan

Volgende bericht

Airlines roepen Spaanse overheid op tot noodtoestand

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.