Nieuws

Cruiseschip Cruise en Maritime Voyages keert terug naar IJmuiden door technisch mankement

Cruise en Maritime Voyages (CMV) heeft een cruise die vrijdag jl. vertrok vanuit IJmuiden moeten annuleren in verband met technische mankementen nadat het schip tegen een nog onbekend object is aangevaren.

De rederij laat weten dat de passagiers het volledige bedrag dat zij hebben betaald voor de cruise terugkrijgen evenals de mogelijkheid een nieuwe cruise te reserveren.

Nadat het schip technisch problemen ondervond werd het schip ontruimd en zijn inspecteurs en duikers het schip gaan onderzoeken. Het technische probleem belette CMV om haar Majestic Fjordland’ cruise verder uit te voeren waarop het is teruggekeerd naar IJmuiden. Alle noodzakelijke onkosten die als gevolg van het incident zijn gemaakt, worden ook door CMV vergoed.

CMV laat onder meer middels een persbericht weten zich te verontschuldigen voor de veroorzaakte storing en zorgt ervoor dat alle passagiers volledig op de hoogte worden gehouden. Het schip zou Eidfjord, Flåm en Bergen bezoeken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

easyJet wil verandering luchtvaartbeleid

Volgende bericht

Straaljagers begeleiden passagiersvliegtuig na bommelding

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.