Nieuws

Curaçao en Ajax verlengen samenwerking

Deel dit artikel

Curaçao Tourist Board en Ajax hebben hun samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023/2024. Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax en het logo is zichtbaar op de mouw van het Ajax-shirt tijdens alle officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en bij Europees voetbal. Ook blijft Curaçao zichtbaar in en rond het stadion en in content op de Ajax-kanalen.

Muryad de Bruin, Managing Director Curaçao Tourist Board: ”Toerisme is een belangrijke economische pijler voor Curaçao. We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts bij Europese wedstrijden. De samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma.”

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: ”Toen we na afloop van vorig seizoen met de selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is gegroeid. Ook hebben de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid van Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen aan kunnen bijdragen.”

Curacao 900 2023 03 11 Contract Curacao 0006

Deel dit artikel
Vorige bericht

Eindhoven Airport verwacht 590.000 passagiers in april

Volgende bericht

Weer gedoe rondom vluchten Schiphol: luchthaven vraagt HV aantal passagiers te verminderen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."