Nieuws

D-rt Groep neemt de Zonvaart Reisgroep over

D-rt Groep (D-reizen en VakantieXperts) neemt de Zonvaart Reisgroep met twaalf vestigingen in Noord-Holland over. Naast de twaalf Zonvaart vestigingen in Noord-Holland, vallen ook de activiteiten van Destinations Travel, Send Me Anywhere en Anko Reizen onder deze overname. 

Beide partijen laten weten dat alle medewerkers van de Zonvaart Reisgroep in hun huidige functie werkzaam blijven binnen het reisbedrijf. Ook zal D-rt de bestaande contracten met de ZRA’s voortzetten.

De Zonvaart Reisgroep is een van oorsprong een 100% familiebedrijf dat onder leiding van drie generaties Kuijs is uitgegroeid tot grote en bekende marktpartij in de Nederlandse reisindustrie. In 2016 won het bedrijf nog de landelijke titel ‘Reisbedrijf van het Jaar’. De gemiddelde klantwaardering ligt naar eigen zeggen met 9,2 ruim boven het landelijk gemiddelde.

De D-rt Groep heeft ondertusssen een landelijk netwerk van bijna 400 reisbureaus en twee websites onder de merken D-reizen en VakantieXperts. Hiermee is D-rt de grootste Reisretailer in de Benelux. Met ruim 1500 medewerkers verzorgt zij jaarlijks meer dan 1 miljoen reizen voor zowel zakelijke reizigers als vakanties voor consumenten en behoort daarmee tot de top-3 reisondernemingen in Nederland.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

The Travel Club telt 400 franchisenemers

Volgende bericht

Avila Reizen showt nieuwste schip Ponant waarmee National Geographic Expeditions worden uitgevoerd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.