NieuwsThomas Cook

D-rt Groep: Thomas Cook-vakantie kosteloos herboeken

De D-rt Groep neemt proactief op volgorde van vertrekdatum contact op met klanten die een Thomas Cook-vakantie hebben geboekt. “Wij zorgen ervoor dat jij jouw vakantie kosteloos kan herboeken in ons reisbureau”, laten D-reizen en VakantieXperts weten op Facebook. 

“Ben jij op dit moment op vakantie met de reisorganisatie Thomas Cook? Dan kun je ter plekke contact opnemen met jouw reisleiding van Thomas Cook.”

In een eerder bericht liet Thomas Cook Nederland weten om 11.00 uur weer informatie over gevolgen voor Nederland te geven, dit tijdstip is verschoven naar 13.00 uur. De Nederlandse tak van Thomas Cook heeft nog geen faillissement aangevraagd, dat heeft woordvoerster Hanita van der Meer laten weten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Regering wilde Cook niet redden om 'moreel risico'

Volgende bericht

FAQ over situatie Thomas Cook NL

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.