Cruise ClassNieuws

DCC workshop aan boord Crown Princess

De Dutch Cruise Council organiseert op donderdag 19 mei 2011 een ‘infotainment’-workshop in Rotterdam. Er is gekozen voor een bijzondere aanpak, waarbij cabaretier en presentator Arno Raijmakers de reisagent voor één dag meeneemt in de cruisewereld. Op een vermakelijke en informatieve manier komen reisagenten alles te weten over cruises. Het vernieuwende programma omvat tevens een unieke rondleiding inclusief een uitgebreide lunch aan boord van de Crown Princess van Princess Cruises.

Aansluitend wordt een workshop gehouden in samenwerking met DCC partner Cruiseport Rotterdam. De reisagenten komen direct in contact met alle rederijen die zijn vertegenwoordigd in de Dutch Cruise Council en worden op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Doel van het DCC-evenement is dat de reisagent een cruisevakantie in één dag beleeft en volledig op de hoogte is van het aanbod van cruises. Alle reisagenten ontvangen een uitnodiging per e-mail, maar direct inschrijven kan ook via www.dutchcruisecouncil.nl/workshop. (sluitingsdatum uiterlijk 29 april as.).

De aanwezige cruise rederijen zijn: Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Crystal Cruises, Cunard Line, Fred. Olsen Cruise Lines, Hapag Lloyd Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, NCL Freestyle Cruising, Oceania Cruises, Princess Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Royal Caribbean International, Star Clippers, Seadream Yacht Club, Silversea Cruises, Seabourn, Windstar Cruises.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Klanten Bayuca Travel (geen SGR) betalen achteraf

Volgende bericht

Vakantie onverwacht duurder door naheffing

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.