CoronavirusNieuws

De Jong Intra Vakanties breidt aanbod uit met Center Parcs

De Jong Intra Vakanties biedt nu de mogelijkheid om Center Parcs te boeken en heeft de bestaande samenwerking met de Duitse parken uitgebreid met geselecteerde parken in Nederland en België.

Sarena Zijlmans (Retail Executive bij de Jong Intra Vakanties) tegenover TravelPro: “Ons aanbod in Nederland wordt bijna wekelijks uitgebreid met hotels, appartementen en vakantieparken, waaronder dus Center Parcs. De Duitse parken van Center Parcs konden al via ons worden geboekt en daar zijn geselecteerde parken in Nederland en België aan toegevoegd.”

Onder het aanbod van de Nederlandse Center Parcs vallen de volgende parken: Limburgse Peel, Parc Sandur, Port Zélande, Park Zandvoort, De Huttenheugte, De Kempervennen en  De Eemhof. In België biedt de Jong Intra Vakanties Center Parcs De Vossemeren aan. Het aanbod in Duitsland zijn de volgende parken: Allgäu, Nordseeküste, Bispinger Heide, Eifel, Hochsauerland en Bostalsee.

Bekijk hieronder de video die de Jong Intra Vakanties heeft gemaakt over het aanbod in Nederland.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Jamaica opent grenzen voor internationaal toerisme op 15 juni

Volgende bericht

Brussels Airport is klaar voor een heropstart commerciële vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."