Nieuws

Delta Air Lines van start met directe vlucht Schiphol – Orlando

Deel dit artikel

Op 31 maart jl. koos voor het eerst een Boeing 767 van Delta Air Lines op Schiphol het luchtruim naar Orlando. Door deze nieuwe verbinding, die afgelopen zomer werd aangekondigd, bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast met koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

In zijn welkomstwoord verwelkomde Jan Feenstra, Delta’s Sales Manager Netherlands & North Europe alle gasten op deze bijzondere vlucht. “Delta is verheugd opnieuw een fantastische bestemming in Amerika toe te voegen aan het netwerk vanuit Nederland. Niet alleen belangrijk voor gasten uit Nederland, maar ook vanuit Europa, dankzij de nauwe samenwerking met partner Air France-KLM. Amsterdam is Delta’s grootste Europese knooppunt met 20 dagelijkse vluchten naar tien Amerikaanse bestemmingen.”

Feenstra nodigde de reizigers voor vertrek vooral uit om aan boord te genieten van een heerlijk glaasje prosecco, te profiteren van de gratis inflight Wifi en te genieten van het persoonlijke ‘in-seat’ entertainment, enkele van de talrijke services aan boord van Delta. Bij het traditionele doorknippen van het lint werd Feenstra geassisteerd door Marcel Lekkerkerk, Director Aviation Marketing Amsterdam Airport Schiphol, Raymond Reedijk, Sales Director Business Nederland Air France KLM, en Captain John Hendricks, gezagvoerder van de inaugurele vlucht naar Orlando. Na boarding vertrok Delta’s B767 volgens schema exact om 14.40 uur voor haar trans-Atlantische vlucht.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vuelandia: boeken en verkopen AF-KLM via NDC afgedekt

Volgende bericht

Aberdeen, Keulen-Bonn en Rostock nieuw bij VLM

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.