Cruise ClassNieuws

DFDS FeestCruise

Deel dit artikel

DFDS Seaways biedt in samenwerking met Bolderman Reizen een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle met twee gezellige Nederlandse feestavonden aan boord. Frans Duijts, Jan & Anny, Marianne Weber en Wolter Kroes geven spetterende optredens.

Op woensdag 5 oktober rond half 6 vertrekt de cruiseferry naar Newcastle. In het 7Seas Restaurant staat een inclusief uitgebreid dinerbuffet voor je klaar. ‘s Avonds treden Wolter Kroes en Marianne Weber. De volgende ochtend arriveert het schip rond 09.00 uur in Newcastle. Een bus brengt je naar het centrum van Newcastle waar historische gebouwen, vele musea en tal van schitterende winkels te bezichtigen zijn. Na het diner zetten Frans Duijts, Jan Keizer en Anny Schilder de nachtclub op zijn kop. Op 7 oktober arriveert het schip weer in IJmuiden. Ontbijt en diners met een drankje zijn inbegrepen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

REWE Touristik komt naar Nederland met Nederlands programma!

Volgende bericht

Ryanair schroeft de prijs weer op

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."