NieuwsThomas Cook

Directie Cook België heeft hoop op voortbestaan

Deel dit artikel

De directie van Thomas Cook België heeft aan Belgische media laten weten dat het nog steeds hoop heeft op het voortbestaan van het bedrijf. Er wordt nog steeds gezocht naar een oplossing waarbij er verschillende opties op tafel zouden liggen.

CEO Jan Dekeyser liet weten dat er constructieve en open gesprekken hadden plaatsgevonden waarbij er werd gekeken naar de opties voor klanten en medewerkers van het bedrijf in België.

De Belgische vakbonden zijn iets minder rooskleurig en spreken over een ‘vage boodschap’ van de directie van Thomas Cook België. Volgens de vakbonden kwam er ook uit een tweede overlegronde ‘weinig hoopgevend nieuws’ en is er op aangedrongen om dinsdag een nieuwe ondernemingsraad bijeen te roepen. De bonden willen meer garanties over de uitbetaling van de lonen en willen eigenlijk vandaag weten wat de impact is van het faillissement.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Klanten Thomas Cook worden geweigerd bij hotels

Volgende bericht

Thomas Cook is Tunesische hotels € 60 miljoen schuldig

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.