Nieuws

Disneyland Paris start verkoop Disney FanDaze

Deel dit artikel

Vandaag start de verkoop van thema arrangementen voor de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris op 2 juni 2018. Een evenement exclusief in het Walt Disney Studios Park met unieke shows en onvergetelijke ontmoetingen met unieke figuren, waaronder een nooit eerder gezien Disney Figuur.

Fans kunnen ruim 50 Disney Figuren ontmoeten, waarvan sommige zelfs voor het eerst. Dit zijn de bekende VIP Figuren in gloednieuwe kostuums, maar ook minder bekende figuren. Voor de eerste keer ooit in een Disney Park zal Ortensia, de beste vriendin van Oswald the Lucky Rabbit, deel uitmaken van de Disney FanDaze VIP-familie.

Daarnaast kunnen gasten genieten van gloednieuwe shows, live muzikanten, exclusieve toegang tot attracties en meer. Alle fans hebben een unieke Disneystijl die ze maar wat graag willen uitdragen, en Disney FanDaze Inaugural Party nodigt ze uit om dat ook te doen. Of je je inspiratie nu haalt uit een favoriet personage of zelfs een onvergetelijke Disney-attractie, Disneyspelden, -hoeden, -oren en andere accessoires brengen de Disneyfantasie tot leven. Je kunt je eigen Disneylook maken of een kostuum dragen, zolang je maar ‘je innerlijke Disney laat zien’. Elke originele en eigen look wordt ongetwijfeld een van de grootste attracties van de avond!

Thema arrangementen kunnen vanaf nu telefonisch worden gereserveerd via de Disneyland Paris vakantie-experts. Classic arrangementen kunnen worden gereserveerd vanaf 22 januari. Losse tickets zonder arrangementen zullen in een later stadium beschikbaar zijn. Ga naar https://fandaze.disneylandparis.com/ voor de laatste updates en mededelingen.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Parijs is gisteren begonnen met de verkoop van de toegangsbewijzen voor de Fandaze Inaugural Party op 2 juni. Dat ging door een storing in het […]

Vorige bericht

Video - Van Dongen (DJI): "Hopen dat reisagenten het omarmen"

Volgende bericht

RIU presenteert nieuw logo en plannen voor 2018

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.