Nieuws

Djoser kiest voor 1TIS

Deel dit artikel

Djoser heeft voor haar backoffice gekozen voor het systeem van 1TIS. 1TIS werkt reeds voor meer dan 80 reisbedrijven, waaronder ook SRC Reizen, NRV en Oad.

“De software wordt gebruikt door veel touroperators met uiteenlopende omvang en aanbod, waardoor er al een gedegen systeem staat en verdere ontwikkeling gegarandeerd is. Dit vormt een solide basis voor de (nabije)toekomst. 1TIS kent de specifieke uitdagingen in de reisbranche en realiseert zich de noodzaak om verder te ontwikkelen en te anticiperen op de wensen van de reisorganisatie(s)”, aldus Hans de Rooij Marketing & IT Manager van Djoser.

“We zijn erg blij dat de samenwerking tussen Djoser en 1TIS recent beklonken is. Djoser is een mooie reisorganisatie en ons backoffice product sluit goed aan bij de werkprocessen zoals Djoser deze heeft ingericht. Ons doel is altijd om datgene te automatiseren wat te automatiseren valt, zodat de kans op fouten in de praktijk gaan afnemen én dat er tijd en dus ook kosten worden bespaard”, aldus Rico van Loenen directeur van 1TIS.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM schrapt vluchten vanwege sneeuw

Volgende bericht

Eindeloze discussie over groei Schiphol duurt voort

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.