Nieuws

Drone bij Heathrow: vertrekkende vluchten gecanceld

Heathrow Airport ligt gedeeltelijk plat nadat er een drone is gesignaleerd. De luchthaven meldt dat er met de politie onderzoek is ingesteld om elke bedreiging van de operationele veiligheid te voorkomen.

“Als voorzorgsmaatregel zijn we gestopt met het laten vertrekken van vliegtuigen, zolang het onderzoek loopt. Onze excuses aan passagiers voor het eventuele ongemak.”

Vorige maand ondervond Gatwick Airport nog enorme problemen nadat de luchthaven werd geteisterd door een drone. Heathrow is de drukste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk waar dagelijks 200.000 mensen gebruik van maken. De noordelijke landingsbaan zou vooralsnog zijn gesloten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ga mee op studiereis met Oad!

Volgende bericht

Vakantieganger iets minder vaak, maar langer op vakantie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.