Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober is de Fokker Terminal in Den Haag de thuisbasis van meer dan 110 vakantiebestemmingen tijdens de eerste editie van het Verre Reizen Event. Steeds meer Nederlanders willen hun vakantie buiten Europa doorbrengen. Om de consument te helpen bij de keuze van een mooie verre bestemming, organiseert ANNONU Events het Verre Reizen Event. Twee dagen lang opent de terminal haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. Naast groepsreizen is het ook mogelijk een reis op maat samen te laten stellen.

Een reis buiten Europa vergt andere voorbereidingen dan een ontspannen weekje naar de zon. Tijdens verschillende workshops van touroperators komt aan bod wat er bij een verre reis komt kijken. Wie zijn zinnen heeft gezet op een reis door één of meerdere Spaanstalige landen, kan tijdens het event een proefles Spaans volgen. Daarnaast is het mogelijk een Amerikaanse camper van binnen te bekijken en zijn er verschillende proeverijen om in de vakantiesfeer te komen. Ook voor kinderen is er voldoende vermaak. Zo is er een bioscoop en kunnen kleine kinderen een rit maken op (speelgoed)dieren tijdens de ZooRide en het safari gevoel ervaren.

Registreren kan online via www.verrereizen-event.nl/tickets. Met registratie betaal je aan de kassa € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Meer informatie over het Verre Reizen Event, de presentaties en de workshops is te vinden op www.verrereizen-event.nl.