Nieuws

Eerste hotel op John F. Kennedy International Airport geopend

Deel dit artikel

Onlangs is het TWA Hotel geopend op John F. Kennedy International Airport (JFK), waarmee het het eerste hotel is op deze internationale luchthaven. De langverwachte opening van het hotel zorgt er voor dat na een late vlucht geen taxi of shuttlebus meer nodig is.

Het hotel heeft de optie toegevoegd om een van de 512 kamers te boeken in blokken van vier uur gedurende de dag, ideaal voor reizigers met een lange layover die de comfort van een hotel kamer willen gebruiken. Toch is er meer dan genoeg te doen voor een langer verblijf, zo is er een rooftop infinity pool en een observation deck, ook wel Plane Paradise genoemd. Ook zijn er meerdere restaurants en bars (waaronder één gebouwd in een vliegtuig).

Het volledige gebouw en interieur wekt daarnaast ook al de nodige interesse. Door het strakke en retro-chic design lijkt het alsof je weer terug in de jaren 60 bent. Toch heeft dit hotel ook de nodige moderne kenmerken. Zo zijn de hotelkamers uitgerust met flatscreen- tv’s, is er een ruime keuze aan culinaire hotspots en vind je ’s werelds grootste fitnessruimte in een hotel hier.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Cruises voor inaugurele seizoen van Seabourn Venture nu boekbaar

Volgende bericht

Thomas Cook UK blijft in winkelstraten en voorziet geen grote wijzigingen in bedrijfsmodel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.