Nieuws

Eerste Travel Academy Travel Counsellors ronden introductietraining af

Afgelopen week rondden de eerste vijf Travel Academy Travel Counsellors de introductietraining af. Na twee intensieve weken op het hoofdkantoor in Den Haag, mogen Astrid, Mirjam, Marinka, Ewald en Maartje hun eerste boekingen gaan maken. Een bijzonder moment en een mijlpaal voor Travel Counsellors Nederland en België.

Dat deze vijf top ondernemers vol enthousiasme de eerste boekingen inkloppen, betekent niet dat zij de Travel Academy volledig hebben afgerond. De duur van de totale Travel Academy is 32 weken, bestaande uit in-house trainingen en online trainingsmodules. Totdat de Travel Counsellors de Academy volledig hebben afgerond worden ze begeleid door Managing Director Travel Counsellors Nederland en België Fred van Eijk en het support team in Den Haag.

Travel Academy Travel Counsellor Marinka van Dijk: “Superleuk en inspannend, zo zou ik de afgelopen twee weken omschrijven. We hebben heel veel geoefend met het Phenix systeem, de marketingtools mogen ontdekken en hebben salestrainingen gehad. Ik vond het heel leuk om kennis te maken met leveranciers als Euram en les te krijgen in hun prachtige systeem. Je wordt bij Travel Counsellors ontzettend goed begeleid. Het is echt een warm welkom, iedereen neemt de tijd om je training te geven en staat je bij als je ergens even niet uitkomt. Alle hoofdkantoorcollega’s zijn even betrokken, ik vond het geweldig!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

VakantieXperts de Planeet is MSC Star of the Month

Volgende bericht

Steeds meer Nederlandse reizigers kiezen voor Valencia

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.