Nieuws

Eerste TUI Blue in de Alpen geopend

TUI Group heeft haar portfolio uitgebreid met de opening van TUI Blue Pulse Schladming in Oostenrijk.

“Door de toevoeging van ‘Pulse’ in de merknaam, markeren we de bijzondere locatie van het driesterrenhotel. De TUI Blue hotels bieden een modern design en bevinden zich bij voorkeur in regio’s met een breed scala aan recreatieve activiteiten. In Schladming in Oostenrijk, bijvoorbeeld, direct bij de skilift van een bekende World Cup venue”, zegt Artur Gerber, Managing Director TUI Blue.

In de komende maanden gaat de uitbreiding van het concept TUI Blue door. In december staat de opening van TUI Blue Fleesensee (4,5 sterren) in Duitsland gepland, gevolgd door Il Castelfalfi (vijf sterren) – TUI Blue Selection, in maart 2017. Vanaf volgende zomer zijn de deuren van TUI Blue Jadran (vier sterren) in Kroatië geopend. De portefeuille van TUI Blue bevat al twee hotels in Turkije en één op Tenerife.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

CLIA pleit voor behoud cruiseterminal A'dam

Volgende bericht

Sambasso lanceert nieuw retailmerk TravelPortal

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."