Nieuws

Eerste TUI-hotel op het Griekse eiland Santorini

Deel dit artikel

Begin juni 2019 is het TUI SENSIMAR Meltemi Blu, ontworpen in eigentijdse stijl, geopend op Santorini. Het is het eerste hotel van een van de internationale hotelmerken van TUI op het Griekse eiland. Vanaf de zomer 2019 zal de TUI Group in totaal 51 hotels in Griekenland exploiteren.

Naast het gloednieuwe TUI SENSIMAR Meltemi Blu is het portfolio van het internationale hotelconcept TUI SENSIMAR gegroeid met drie andere hotels, gelegen op de Griekse eilanden Kos, Kreta en Zakynthos. Het hotel in Santorini, met slechts 96 kamers, is gericht op stellen die hun vakantie samen willen doorbrengen in luxe. Het hotel bevindt zich op enkele minuten lopen van het strand, waar onder andere hangmatten zijn te vinden.

Het eiland Santorini in de Egeïsche Zee is volgens TUI een trending bestemmingen voor vakantiegangers die naar Griekenland reizen. Het eiland, gevormd als gevolg van een vulkaanuitbarsting meer dan 1.000 jaar geleden, beschikt over speciale rotsformaties en uitzonderlijke stranden met rood of zwart zand. Afgezien van het unieke landschap, is Santorini ook beroemd om zijn pittoreske architectuur: talrijke torens met blauwe koepels en witte gebouwen strekken zich uit langs de steile kliffen hoog boven de zee.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kippenvel: infinity pool met doorzichtige bodem op 220 meter hoogte en 360 view over Londen

Volgende bericht

Fadiro/BAS luidt de noodklok: risicodragende omzet retailers fors hoger

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.