Eigen Wijze Duikreizen en automatiseerder 1TIS zijn een langdurige samenwerking aangegaan.

‘De huidige omstandigheden in de reiswereld vragen om automatisering, flexibiliteit en vernieuwing’, zegt Sebastiaan op ‘t Hof van Eigen Wijze Duikreizen.

‘De reden dat wij gekozen hebben voor 1TIS is de schaalbaarheid. Wij zien dat goed is nagedacht over de architectuur van de software, waardoor het niet alleen geconfigureerd kan worden naar onze wensen op dit moment, maar ook klaar is voor de toekomst.’

Volgens Rico van Loenen, directeur van 1TIS, is Eigen Wijze Duikreizen een mooie niche-speler. ‘Wij passen als bedrijven goed bij elkaar. Mooi om te zien dat Eigen Wijze Duikreizen de kansen omarmd die het automatiseren van bedrijfsprocessen biedt.

Voor al onze klanten geldt dat het de kunst is om met behulp van onze software zoveel mogelijk repeterende werkzaamheden te automatiseren. Werklijsten en taken te automatiseren en bijvoorbeeld de hele customer journey van de klant in kaart te brengen en hier onze software op af te stemmen. Het is mooi om te zien dat Eigen Wijze Duikreizen veel ambities heeft en dat we hier samen invulling aan gaan geven.’ (Foto Shutterstock).