Nieuws

Einde tijdperk: merknaam ‘Sunjets.be’ gaat op in TUI

Deel dit artikel

Sunjets.be, een vaste waarde in het Belgische touroperatorlandschap, wordt uitgefaseerd nadat het hoofdmerk TUI grondig werd geheroriënteerd en alle unieke voordelen van Sunjets.be overnam. Onder andere door de TUI laagste prijsgarantie verdwijnt de belangrijkste reden om voor Sunjets.be te kiezen. Het is voor TUI Belgium dan ook niet langer een meerwaarde om beide merken met een identiek profiel aan te houden.

Sunjets.be werd opgericht in 1985 en staat bekend als het eerste merk in België dat zich 100% rechtstreeks tot de klant richtte en sindsdien steeds het imago van prijsvechter kon waarmaken. De slogan ’Slimmer op reis aan de laagste prijs’ werd jarenlang het uithangbord van Sunjets.be. De laagste prijsgarantie, waarbij de prijs automatisch wordt aangepast indien de klant elders een reis aan een betere prijs had gevonden, werd overigens door Sunjets ingevoerd.

Sinds dit zomerseizoen heeft TUI niet alleen alle Sunjets-producten overgenomen maar ook dezelfde laagste prijsgarantie ingevoerd waardoor het zich identiek aan Sunjets.be profileert. De Sunjets.be reiziger vindt intussen bij TUI dezelfde producten, condities en met nog meer garanties. Klanten kunnen hun vakantie bij Sunjets.be nog boeken voor een reis tot eind maart 2019. De trouwe Sunjets.be reiziger zal hierover door TUI worden geïnformeerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Bijna 850(!) deelnemers aan kras & win actie Grand Prix studiereis Sunny Cars

Volgende bericht

Oad breidt wintersportproduct, Canada, verder uit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.