England´s Coast, een toeristisch initiatief waarbij zes regio´s zich verenigd hebben met als doel om de kust van Engeland meer op de kaart te zetten, heeft nu een online trainingsprogramma voor de Nederlandse reisindustrie ontwikkeld.

Het online trainingsprogramma beschikt over een module van elke regio; Northumberland, Yorkshire, de oost-, zuidoost-, zuid- en zuidwestkust van Engeland. Het programma bevat informatie over hoe bezoekers in de regio’s kunnen komen, de resorts en stranden, toeristische attracties en lokale natuurlijke kenmerken en ook een inspirerende korte video. Het programma eindigt met een korte meerkeuzetest met een paar vragen.

“De online training van England’s Coast staat vol met informatie over alles wat te zien en te doen is aan de spectaculaire kustlijn van Engeland,” vertelt Elaine Snow, Trade Sales Executive bij England´s Coast.”

“We richten ons specifiek op de Nederlandse reisindustrie, omdat ons onderzoek heeft uitgewezen dat er een sterke band is tussen Nederlandse consumenten en de Engelse kust en dat de toegang vanuit Nederland heel gemakkelijk is. De video’s brengen elke regio echt tot leven. Elke module is kort en leuk en kan in fasen worden voltooid. Het leukste van alles is, dat wanneer alle modules met succes zijn doorlopen, reisagenten een reis kunnen winnen naar de prachtige Engelse Riviera in Devon”, aldus Snow.

Naast dat reisagenten hun kennis kunnen vergroten wat betreft het aanbod aan de Engelse kust voor hun klanten, maken zij dus zelf ook nog eens kans op het winnen van een reis twee personen. Om zo zelf de Engelse Rivièra en de kust van Devon te bezoeken. De gewonnen prijs is inclusief vluchten, twee nachten in een tweepersoons B&B en kaartjes voor een lokale toeristische attractie. Ga naar englandscoastspecialist.com om deel te nemen aan de wedstrijd en meer te weten te komen over de online training.