Nieuws

Enkele plaatsen beschikbaar op exclusieve workshop ‘Filmen met je smartphone’

Voor de basis workshop ‘Filmen met je smartphone’ gegeven door Mirre Oost en Jitske Roos op 22 maart in Utrecht zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Roos: “Op de vakantiebeurs hebben wij bij het Vuelandia ontbijt een inspiratiesessie gegeven en hebben wij 10 tips gedeeld waar je op dient te letten bij het filmen met je smartphone.”

Op 22 maart geeft het tweetal voor € 79 per persoon, exclusief voor ZRA’s de workshop ‘Filmen met je smartphone’. De ZRA krijgt gedurende deze 3,5 uur durende workshop vele praktische tips én maakt zijn eigen video; film en interviewtip, gebruik van de camera, muziekgebruik, voice over, montagesoftware en tips voor een vlotte montage. Aanmelden kan via www.sunshinefilms.nl/workshop.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eurowings lanceert ver vanaf Frankfurt en start met Mauritius en Barbados

Volgende bericht

Negende recordjaar op rij voor Duitsland

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.