Nieuws

Veelzijdige workshop Aviareps goed ontvangen

Deel dit artikel

Aviareps kan met een goed gevoel terugkijken op de eerste Nederlandse editie van de ‘Aviareps Around The World’. De workshop, waarvan Live To Travel en Brussels Airport hoofdsponsoren waren, werd georganiseerd in het ‘Drijvend Paviljoen’ te Rotterdam waar bijna 150 reisagenten op afkwamen en tegen de 50 partners aanwezig waren.

“Ik ken geen andere workshop voor reisprofessionals waar je zo’n grote diversiteit aan leveranciers vindt”, zo laat Martijn Strijker (General Manager Benelux) weten aan TravelPro. “Wij hebben de ‘Around The World workshop’ vorig jaar al een keer in België georganiseerd en daar liep het destijds ook al storm. Het is ook de vraag vanuit onze partners om iets dergelijks te organiseren, want ze kunnen niet iedereen meer op bijvoorbeeld de bestemming zelf ontvangen.”

Diverse leveranciers die TravelPro sprak waren zeer te spreken over de avond in Rotterdam, die wat vele bezoekers betreft langer had mogen duren. Onder de bezoekers, die kans maakten op mooie prijzen en werden verwend met lekkere hapjes en drankjes met een werelds tintje, waren voornamelijk ZRA’s, reisbureaumedewerkers, maar ook touroperator-medewerkers. Vandaag verplaatst de karavaan zich richting Brussel, waar 260 reisagenten de workshop zullen bezoeken. In België zijn 80 leveranciers aanwezig. Strijker, die tijdens de workshop ook plek had voor enkele ‘concurrerende’ pr -en marketingbureaus: “In België wordt over het algemeen een stuk minder georganiseerd voor reisagenten dan in Nederland, dus daar is het helemaal een happening. Bezoekers blijven dan ook langer hangen, ook nadat de te winnen prijzen zijn uitgereikt…”


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI fly ook komende winter rechtstreeks naar Suriname

Volgende bericht

Chaotische nacht Schiphol door stroomstoring

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.