BlogsNieuws

Er staat weer een nieuwe reeks Dinner Workshops gepland…

Deel dit artikel

Hapag-Lloyd, Iberostar Hotels & Resorts, Sandos Hotels & Resort en Thomas Cook… klinkt dit als muziek in jouw oren? Wil je (nog) meer weten over deze pareltjes?

Kom dan naar de najaarseditie van de TravelPro Dinner Workshops, die vanaf 29 oktober tot en met 1 november in het land worden gehouden. Laat je onder het genot van een heerlijk driegangendiner bijpraten over de laatste nieuwtjes van deze partijen, stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen en praat bij met collega’s. Wanneer?
Maandag 29 oktober: Rotterdam (Brasserie Waalhaven)
Dinsdag 30 oktober: Amsterdam (ROSARIUM)
Woensdag 31 oktober: Eindhoven (Brasserie Flo)
Donderdag 1 november: Zwolle (Lumen)

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Wil je deze editie echt niet missen?
Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier en geniet met ons mee van een culinaire en informatieve avond. Voor vragen kan je mailen naar workshops@travelpro.nl.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Meer over de TravelPro Dinner Workshops lees je in TravelPro #44. Eind deze maand organiseert TravelPro wederom Dinner Workshops, ditmaal in samenwerking met Hapag-Lloyd, Iberostar Hotels & Resorts, Sandos Hotels & Resort en Thomas Cook. Meer informatie hierover vind je hier. […]

Vorige bericht

KLM introduceert vernieuwde maaltijdservice

Volgende bericht

Weer staking Ryanair op Eindhoven Airport

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."