Erik van der Waard (directeur/eigenaar Reisburo Internoord en voorzitter DTA) is vanavond te gast in het BNNVARA-programma KASSA waarin het zal gaan over de situatie bij Thomas Cook/Neckermann Reizen.

“Spannende uitnodiging binnen. Als voorzitter van de DTA mag ik live aan tafel bij KASSA om vragen te beantwoorden over de Thomas Cook perikelen in de branche”, zo schrijft Van der Waard op zijn Facebook-pagina. De uitzending is te zien op NPO 1 en start om 19.05 uur.

Ook ANVR-directeur Frank Oostdam heeft laten weten in de uitzending te zitten. Hij liet aan Van der Waard weten: “Veel succes Erik. Ze waren vanochtend met de camera bij mij dus ik moet maar afwachten hoe er geknipt en geplakt is. Hartstikke goed dat je dit doet. Mooie gelegenheid om te vertellen hoeveel werk er de afgelopen week door al die reiscollega’s is verzet. Succes en ik ga zeker kijken!”

Lees ook: “Hopelijk weten alle reisretailers het te dragen”

‘Door problemen bij Thomas Cook en Neckermann Reizen staan deze week ineens de vakanties van tienduizenden Nederlanders op de tocht. Andere reisorganisaties proberen snel alle reizen om te boeken. Maar gedupeerden bij wie dat niet lukt, moeten mogelijk lang wachten voordat ze hun geld terugzien’, zo schrijft het programma in een aankondiging op haar website.