Explora Journeys heeft vandaag de details bekend gemaakt van de maiden trip van Explora I, het eerste van zes schepen, dat op 17 juli 2023 vanuit Southampton vertrekt. Explora Journeys maakt zijn debuut met een reis van 15 nachten naar Noord-Europa. Onderweg worden 12 havens in vier landen bezocht onder de titel “A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle”.

De eerste haven, na het vertrek vanuit Southampton, is Zeebrugge. Vanaf hier gaat het verder langs de westkust van Noorwegen, waar de Atlantische Oceaan en de Noordpool in elkaar overvloeien. Volgende aanloophavens zijn Geiranger, Trondheim, Molde, Leknes, Brønnøysund, Flåm, Bergen en Stavanger.

Ocean State of Mind

Explora Journeys is het nieuwe Europese luxe lifestylemerk van de MSC Group. Het is er voor de nieuwsgierige, kosmopolitische reiziger die graag op een ander tempo de wereld wil ontdekken: langzamer, intenser en met meer gelegenheid om echt ondergedompeld te worden in de bestemmingen. Zo bereiken ze een unieke “Ocean State of Mind”.

Explora Journeys’ ‘A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle’ is nu open voor boekingen via preferente reisadviseurs, via de digitale boekingssuite:

www.explorajourneys.com/traveladvisors of via de website van Explora Journeys: www.explorajourneys.com.

Gasten kunnen profiteren van een vroegboekkorting van 5%.