Nieuws

Jij&KLM-leden extra voordelig mee op inaugurele vlucht naar Austin

Deel dit artikel

KLM biedt Jij&KLM-leden de mogelijkheid om bij de inaugurele vlucht naar Austin te zijn voor het speciale tarief van €326 voor een retourtje. De allereerste vlucht naar de hoofdstad van Texas zal plaatsvinden op 7 mei.

“Deze inaugurele vlucht vieren we met een spectaculaire openingsceremonie bij de gate. Journalisten, de KLM-directie en ambassadeurs worden feestelijk onthaald bij de touchdown in Austin. En jij kan erbij zijn voor het speciale tarief van €326”, zo laat de luchtvaartmaatschappij weten.

Het speciale tarief is er alleen voor Jij&KLM-leden, boeken kan in je GDS. Austin staat bekend als ‘Live Music Capital of the World’. Het is een bruisende stad met vele muziektentjes en een artistieke sfeer. Het Formule 1-circus en het techfestival South by Southwest doen de Texaanse hoofdstad elk jaar aan. Daarnaast is Austin ook nog eens een levendige studentenstad met verschillende universiteiten, waaronder de hoofdcampus van de Universiteit van Texas.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Schrijf je nu in voor de webinar van Qatar Airways

Volgende bericht

Asia Direct, ETS Travel en PT Travelservice vragen ANVR-lidmaatschap aan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.