Nieuws

Financieel onvermogen voor Golfreizen.nl

Deel dit artikel

Golfreizen.nl BV te Poortugaal heeft op 3 maart 2020 financieel onvermogen bij SGR gemeld. Reizen met een vertrekdatum tot en met 6 maart 2020 gaan gewoon door.

Reizigers die een reis onder de SGR garantieregeling hebben geboekt en vanaf 7 maart zouden vertrekken, ontvangen binnenkort een bericht met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van SGR terugbetaald kunnen krijgen.

‘Vanaf heden zijn alle activiteiten van deze site opgeschort vanwege familieomstandigheden. Voor alle reeds geboekte reizen wordt verwezen naar SGR’, zo staat te lezen op Golfreizen.nl.

SGR adviseert dringend om geen betalingen meer aan Golfreizen.nl BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator. Betalingen gedaan na 4 maart 2020 worden niet meer door SGR gegarandeerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uitbreiding insreisbeperkingen door Israël

Volgende bericht

Reissom terug door 'corona-reisadvies'? Oostdam (ANVR): "Het wordt wat minder overzichtelijk, maar dat is even niet anders"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.