FlixBus biedt binnenkort dagelijks busvervoer aan tussen Eindhoven Airport en diverse steden. Vanaf juni 2023 reis je vanaf Eindhoven naar Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs.

In de zomer en in de loop van het najaar worden de frequentie en het aantal bestemmingen verder uitgewerkt. Daarna wordt bekeken of uitbreiding van het aantal bestemmingen van FlixBus vanaf/naar Eindhoven Airport met bijvoorbeeld Hamburg, München en Berlijn haalbaar is.

“Met het aangaan van deze strategische samenwerking dient Eindhoven Airport als mobiliteitshub waarbij de luchthaven en FlixBus tegemoet komen aan de mobiliteitsbehoefte van de regio Brainport. FlixBus biedt vanaf/naar Eindhoven Airport bestemmingen aan die mede vanwege duurzaamheidsredenen niet zijn opgenomen in het vliegbestemmingennetwerk van Eindhoven Airport. Door de overeenkomst versterkt de luchthaven haar bijdrage aan de mobiliteitsbehoefte van de regio. Daarnaast draagt de luchthaven nog beter bij aan de verbinding van de regio”, aldus de luchthaven.