BlogsCoronavirusNieuwsTom van Apeldoorn

Food for thought

Deel dit artikel

Ik krijg 100 euro van de buurvrouw mee om wijn te kopen. Ik heb 6 schitterende flessen gekocht. Op de terugweg hoor ik dat wijn drinken verboden is door de overheid. Als ik die aan de buurvrouw geef ben ik strafbaar, ik mag hem ook niet opdrinken want dat is verboden.

De regels van de winkel verbieden ook nog eens het terugbrengen van de wijn. Gekocht is gekocht. Krijgt de buurvrouw nou 100 euro van mij? Je zou zeggen van niet, maar in de reiswereld is dat dus anders. Ik moet de 100 euro teruggeven. Gelukkig mag het ook met een tegoedbon, maar toch: overmacht telt niet in deze.

Tom van Apeldoorn
tom@travelpro.nl

Ps. Voor u mijn kortste column ooit in verband met aangevraagde arbeidstijdverkorting.


Deel dit artikel
Vorige bericht

D-rt Groep houdt reisbureaus bemand, maar met een deurdichtbeleid

Volgende bericht

Indaba 2020 voor onbepaalde tijd uitgesteld

Auteur

Tom van Apeldoorn

Tom van Apeldoorn

Tom is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren en heeft inmiddels zijn sporen verdiend in uitgeversland, zijn hobby is zijn werk en dat straalt hij ook uit.