Dossier OadNieuws

Forensisch accountants onderzoeken faillissement Oad

In het kader van het faillissement van Oad Reizen zullen de curatoren gelet op de omvang van de onderneming en de met het faillissement gemoeide belangen gebruik maken van forensisch accountants en externe advocaten, dat blijkt uit het openbare faillissementsverslag dat de curatoren hebben uitgebracht. De verwachting is dat de afwikkeling van de Oad-faillissementen enkele jaren in beslag zal nemen.

De curatoren melden in het verslag te hebben geconstateerd dat het om een grote hoeveelheid te archiveren materiaal gaat, zodat de opslag en indexering daarvan complex is en forse kosten met zich mee zal brengen. Julius ter Haar (oud-directeur Oad Reizen) reageerde voor het eerst na maanden in de media. Het tijdschrift Quote tekende op dat Ter Haar heeft laten weten dat de administratie helemaal niet ingewikkeld is.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vueling sluit deal met Telefónica voor wifi

Volgende bericht

Primeur EurAm met realtime beschikbaarheid Papillon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.