Nieuws

Foto’s heropening TUI hoofdkantoor

Deel dit artikel

De afgelopen week heeft TUI haar nieuwe ‘huis’ in gebruik genomen en waren er diverse openingsceremonies en -events. Het was niet alleen een heropening voor de touroperator, maar ook de start van een gezamenlijk kantoor van touroperator en airline (TUI fly). “Dit is voor mij echt een wauw-moment”, aldus Arjan Kers (General Manager TUI Nederland) tijdens de officiële openingsceremonie donderdagavond jl.

Maandagochtend werd er aan de Volmerlaan al officieel getoast tijdens de eerste werkdag. Kers: “Het is fantastisch wat we hier hebben neergezet. Ik ben trots en ik denk dat iedereen hier ontzettend trots is.” Het gerenoveerde pand van TUI werd donderdagavond jl. officieel geopend in aanwezigheid van Dr. Elke Eller (TUI Group Raad van Bestuur), Michel Bezuijen (burgemeester van Rijswijk), Elie Bruyninckx (CEO Western Region, TUI), Gunther Hofman (Managing Director TUI fly Benelux) en Kers.

Bruyninckx liet eveneens weten te genieten van het nieuwe pand. “Ik denk dat we samen trots zijn. We hebben een nieuw huis, ons huis. Ik vind dat buitengewoon. Ik zie gezichten van mensen die ik ken, maar ik zie ook gezichten van mensen die ik nog niet ken en ik zie veel jonge mensen en daar is dit huis ook voor gebouwd. Het is gebouwd voor de toekomst van onze firma. Het ziet er heel mooi uit. Ik zie inspirerende werkplekken en ik hoop dat inspiratie ons bedrijf sterker gaat maken. Het is een omgeving die uitnodigt om creatief te zijn.”

“Ik weet dat een aantal concurrenten ons kopiëren, maar ik word liever gekopieerd dan dat ik zelf moet kopiëren”, aldus Bruyninckx, die liet weten dat hij niet uitgebreid kon vertellen over de financiële resultaten van het afgelopen jaar. “Ik kan wel zeggen dat we hele ambitieuze targets hadden en dat wat onze onderneming betreft die targets echt zijn gehaald. Ik denk dan ook dat wij een hele mooie winstdeling kunnen voorstellen aan jullie allemaal.” Afgelopen vrijdagavond vond er een openingsreceptie plaats voor partners uit de reisbranche.

Donderdag jl. kreeg TravelPro een exclusieve rondleiding door het kantoorpand van TUI door niemand minder dan Arjan Kers.


Deel dit artikel
Vorige bericht

City Breaks persdag Baltus ook in Parijs

Volgende bericht

Megaproject digitalisering passagierslijsten Holland Amerika Lijn

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.