Nieuws

Foto’s – Luchthaven Dubai opent game lounge

Deel dit artikel

De luchthaven Dubai International (DXB) heeft een game lounge geopend. De toegang tot Game Space is tegen betaling beschikbaar voor alle reizigers.

De game lounge, Game Space, bevindt zich in Terminal 3. De ruimte beschikt over 40 gamestations, elk met 50″ schermen en zij-aan-zij zitplaatsen voor solo- of multiplayer-games. Met zowel pc’s als spelcomputers is er voor alle gasten wat wils.

Met 20 toonaangevende gametitels die in de lounge kunnen worden gespeeld, waaronder Fortnite, League of Legends, Gran Turismo 7, Crash Bandicoot en meer, zijn er opties voor elke smaak en voorkeur. Ook bekende voetbal games zijn te spelen in de game lounge.

Game Space zal 24 uur per dag, 7 dagen per week open zijn. Er zijn ook eet- en drinkgelegenheden, waardoor het volgens de luchthaven de perfecte plek is om tot rust te komen.

Priority Pass zal haar leden speeltijd in de game lounge aanbieden. Andere lidmaatschapsprogramma’s zullen binnenkort bekend worden.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Explora I op maiden trip naar Zeebrugge

Volgende bericht

Thanksgiving: Delta Air Lines doneert extra aan Voedselbank

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.